טכני למען הקהילה מוטוקרוס אופנועים אנדורו אופנועים אנדורו טרקטורונים באחה ישראל
קבוצת עופר אבניר בימי הדגמות לאופנועי שטח


   17-05-2023, מערכת naZZima   
  שלח כתבה זו בדוא"ל

קבוצת עופר אבניר תציע במהלך עונת הרכיבה, שני ימי הדגמות בכל רחבי הארץ.

דור 3.0 של ימי הדגמות שטח יוצא לדרך. כעשור לאחר שהחלו מכירות אופנועי השטח וארבע שנים אחרי פתיחת מרכז השטח בסניף מודיעין, קבוצת עופר אבניר, יבואנית גאסגאס והוסקווארנה בישראל, משיקה את דור 3.0 של הדגמות הרכיבה בשטח. עופר אבניר תזמין במהלך עונת השטח הקרובה את כל רוכבי האנדורו בישראל להכיר את דגמי הוסקווארנה וגאסגאס החדשים במסגרת בליץ הדגמות ורכיבות שיכללו שני ימי הדגמות בשבוע, כל שבוע, מדי שלישי ושישי.

את ימי ההדגמות בשטח תפיק חברת ד.נ.א אדוונצ'ר, במטרה לפנות את נציגי עופר אבניר לצורך הענקת שירות אישי לכל רוכב בהתאם לצרכיו. במסגרת ימי ההדגמות ייערכו רכיבות, כל שבוע באזור אחר בארץ. נציגי המכירות של עופר אבניר יצויידו באייפאדים המחוברים למערכת ה- CRM של החברה כך שכל לקוח יוכל להבין מה במלאי, מהו האבזור הפוטנציאלי, ולבנות לו כבר בשטח את אופנוע החלומות שלו. הפעילות תחל משישי הקרוב 19/05 ועד לסוף חודש ספטמבר. ימי ההדרכות והרכיבות יפוצלו כל פעם לפי מותג אחר (גאס גאס והוסקוורנה בנפרד) ויתקיימו מידי שבוע באזור אחר בארץ.
לצורך כך נפתחה קבוצת וואטסאפ ייעודית לרוכבי האנדורו בארץ, בה יוכלו להתעדכן בימים השונים ובמיקומים המתחלפים, קישור לקבוצה ניתן למצוא
כאן



צילום:יח"צ

קובי גילון, סמנכ"ל שיווק דו גלגלי בעופר אבניר:
" אנו שמחים על הרחבת פעילויות לרוכבי השטח שלנו וקיום ימי הדרכה ורכיבה מאורגנים ברחבי הארץ. באופן החדש בו נפעל בשטח, אנו למעשה מעניקים לרוכב יותר תשומת לב ומקשיבים לצרכיו. מטרתנו היא לעבור אחת לחודש בכל אתרי הרכיבה הפופולריים בישראל בשטח. אנו נמשיך להעמיק ולטפח את תחום השטח והאנדורו בישראל שהופך לאחד ממנועי הצמיחה בשנים האחרונות בשוק הדו גלגלי".







תגובות לכתבה
הוסף תגובה

*שם:

אימייל:

*רשום את הספרה שלוש:

*תוכן התגובה:


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:24-24.