![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
![]() |
#1 |
נזימאי
|
![]()
רציתי לדעת כמה עולה קלאץ לסטרטר לורייאר 93
האם אפשר לנסוע עם הטרקטורון במצב הזה? האם יגרום לנזק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נזימאי
|
![]()
המחיר של קלאץ' סטרטר גבוה מאוד. המחיר הוא באלפים אני לא יודע במדויק גם ההחלפה שלו זה חתיכת עבודה מאחר והוא יושב מאחורי המגנטו . אבל אתה בטוח שהקלאץ' סטרטר הלך או שאתה מתכוון לסטרטר אוטומט ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נזימאי
|
![]() ציטוט:
הוא אמר בוודאות קלאץ של הסטרטר מה עושיםם? כמה עולה ההחלפה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נזימאי
|
![]()
שלא תתעז לסוע ככה אני דפקתי מנוע תחתוןן בגלל זה ויצאתי בנזק של 8 אלף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נזימאי
|
![]()
באמת לא כדאי לך להמשיך לנסוע עליו ככה אם הוא בכלל מניע לך .
חלק כזה יכול להגיע 2000 ש"ח לפחות אם לא יותר יכול להיות שאני לא הכי מדייק במחיר אבל זה פחות או יותר הטווח לגבי עבודה אני לא ממש יודע אלא רק שזה באמת המון עבודה . הקיצר זה חתיכת כאב ראש והוצאה לא קטנה בכלל . שוב אל תתפוס אותי על מחיר אבל זה טווח המחירים לחלק הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 20-09-08
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נזימאי
|
![]()
זה החלק שמקשר בין המנוע לסטרטר והוא מחובר בגלגלי שינים לקראנק ויש שמם עוד כמה חלקים מגנטו סלילים ומיסב ולמגנטו מחובר גלג'ש שמסובב את המנוע עם שמונה ברגים(בפרדטור לא יודע בכלים אחרים כמה)לי הם נישברו בגלל שהיתי מניע בדחיפה
יום אחד שקפצתי איתו פתאום שמעתי רעש מוזר..לקחתי אותו למוסוך לתקן את הקלאץ סטרטר והוא מצא רק שש ברגים אחד אני הוצאתי ואחד היה בתוך המנוע הוא פרץ מחזיר שמן וטייל לי כמה ימים במנוע עד הקפיצה ואז הוא עיקם את הקראנק..היה גם סיפור 'שנתפס' לי המנוע ביגלל זה..אני מקווה שהבנתה אני אומר לך איך זה קשור ממה שפתחתי וראיתי. אם אתה יוכל תססביר לי להעלות תמונות אני ישים שתבין יותר טוב נערך לאחרונה על ידי יחיאל-predator red, 10-11-08 בשעה 19:53-24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נזימאי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נזימאי
|
![]()
אתה יכול לנסוע אבל צריך אין סטרטר ועם אתה נתקה בחול זה בעיה אחי קרה לי את זה כמה פעמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נזימאי
|
![]()
עדיף לך. לחליף חדש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נזימאי
|
![]()
בפרדי PS מוכרים סטרטרים של big bear, שניהם 400cc של ימאהה תבדוק אם הם תואמים ואם כן תזמין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נזימאי טכני
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 24-10-08
|
![]()
אותו הדבר בדוק ,ווריאר וביג בר וקודיאק לשלושתם אותו החלק ,והעבודה עצמה זה סיפור של כמה דקות לא יותר , מאה שקל +אתם סלילים חדש ,אבל להסיג דבר כזה כאן בארץ קשה מאוד ,אבל אפשר להרכיב כבל משיכה של ביג-בר וזהוא ,וגם את זה יש לי במלאי אים תירצה ב500 כולל התקנה .054-5705621
|
![]() |
![]() |
![]() |
תגיות |
סטארטר, וארייר |
הגדרות אשכול | חפש באשכול זה |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|